Despre noi

GeoVlad va ofera o perspectiva despre cum s-a format si a ajuns pe piata inca din anul 2003

Povestea noastra

Misiunea si viziunea

Încă de la înființare ne-am fixat misiunea de a asigura clienților oferte avantajoase și diversificate, urmând aceeași rețetă – calitatea produselor celor mai buni furnizori locali și externi.

Viziunea noastra în calitate de distribuitor de materiale de construcții și producător custom, este de a satisface dorințele și nevoile clienților noștri oferindu-le sfaturi, produse și soluțiile de care au nevoie.

În același timp dorim să fim și prima alegere a colaboratorilor noștri și să contribuim la modernizarea societății cu materiale premium și inovatoare.

Rulează videoul

Valorile noastre

Profesionalism

o atitudine responsabilă, eficientă şi construită pe dezideratul încrederii faţă de toţi clienţii şi colaboratorii companiei.

Atenţia pentru client

găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri. Consiliere de calitate adresată oricărui client care doreşte să beneficieze de serviciile şi de soluţiile noastre.

Eficienţă

Promovarea unei atitudini corecte faţă de clienţii Geo&Vlad – fiindu-le oferite informaţii relevante care să ajute în luarea deciziilor şi fiindu-le respectate timpul şi preferinţele personale.

Pro-activitate

abilitatea de a aprecia oportunităţile de piaţă şi aplicarea soluţiilor eficiente pe fiecare canal de distribuţie. Atmosfera caldă, familiară, de „acasă”, pe care încercăm să o transmitem clienților cu fiecare ocazie.

2003
Infiintarea firmei
2005
Inaugurarea primului showroom
2007
Colaborarea cu primul asociat pe partea de montaje
2010
Furnizor principal de piatra naturala pe municipiul Bucuresti
2019
Cifra de afaceri de 500.000 EUR
2020
Suplimentarea cu 60.000 de panouri de protectie COVID-19 pentru institutiile scolare
2021
Furnizor principal pe toate domeniile de interes ale unui oras
Calitatea produselor noastre este ceea ce ne recomanda
Iorgulescu Catalin
Director general
Call Now Button