Index » Protectia hidroizolatiilor
Cuie cu rondele

Membrana hidroizolatie din bitum oxidat

Membrane pentru hidroizolatie cu grosimea de 3 si 4 mm, fabricate cu insertie de impaslitura de fibra de sticla, pe partea inferioara cu folie PE, iar pe partea superioara cu un strat de nisip.

Prezinta o calitate superioara in categoria hidroizolatiilor din bitum. Sunt recomandate ca hidroizolatii impotriva umezelii din sol, sub zidarie, sau sub radier de beton.

Membranele se lipesc prin topire cu flacara pe toata suprafata, la temperatura de peste +5°C. Suprapunerea membranelor este de 10 cm lateral si de 15 cm longitudinal.

 


Comanda

Cuie cu rondele

Emulsie de bitum cu apa pentru curatare

Emulsie de bitum cu apa, pentru curatirea de praf a suportului si cresterea aderentei membranelor de hidroizolatie. Se poate aplica numai la temperatura mediului de peste +5°C, pe suprafete uscate sau usor umede.

Amorsa se aplica uniform pe suprafata cu ajutorul unei perii. Izolarea poate incepe numai dupa uscarea completa a amorsei. Consum specific : 0,3 kg/m2. 15 cm longitudinal.

Ambalaj: bidon 10 kg.

 


Comanda

Cuie cu rondele

Membrana de drenaj HDPE cu crampoane


Asigura protectia mecanica a hidroizolatiei in cazul peretilor subsolului in contact cu pamantul, precum si devierea rapida a apelor, sporind astfel eficienta hidroizolatiei. in cazul terenurilor in pante, asigura eliminarea rapida a apelor de infiltratie.

In cazul fundatiilor este un material ideal pentru realizarea hidroizolatiei impotriva umiditatii solului. Asezat deasupra stratului de pietris se poate turna beton direct pe el. in cazul cladirilor vechi cu hidroizolatie deteriorata, introdus pe langa peretele fundatiei, reduce umezirea peretelui, asigurand aerisirea pe partea exterioara a acestuia.

Materialul este realizat din polietilena la presiune inalta HDPE, crampoane de 8 mm, rezistenta la presiune 250 KN/mp, 5,5 l/mp aer intre crampoane; dimensiune sul: 1.5 m sau 2.0 ml latime, lungime 20 ml.


Comanda

Cuie cu rondele

Cuie cu rondele


Cuie cu rondele pentru fixarea placilor de dren asezate pe verticala. Capacelul intra in crampoanele placii, iar cuiul fixeaza placa fara sa o rupa.

Comanda

Banda de etansare pentru pardoseli

Banda etansare


Pentru asigurarea unei etanseitati ridicate, banda autoadeziva se poate folosi intre suprafetele suprapuse. Banda lipeste cele doua placi, astfel reducandu-se spatiul prin care apa sau vaporii pot patrunde intre placi.


Comanda