placi poliester, placi PET, PETG, placi APET, VIVAK, AXPET

Index » Placi PET » Placi poliester » Placi VIVAK » Placi AXPET
Placi APET incasabile cu deformare plastica

Placi PET incasabile cu deformare plastica

Placile din polietilena tereftalata (PET) sunt foarte rezistente la impact, astfel ca se pot prelucra prin indoire la cald, indoire la rece, serigrafiere, sfredelire, lustruire cu diamant, frezare, stantare, taiere cu ghilotina, taiere cu laserul, ghintuire sau lipire industriala.

Sunt incasabile chiar si la temperaturi scazute, constituind o alternativa la placile acrilice de tip plexiglas in cazul unor grosimi foarte mici.

Placile VIVAK ( PET-G) si AXPET (APET) au multiple utilizari si pot fi folosite in industria publicitara, farmaceutica sau alimentara.

Placi AXPET (APET)

Placile AXPET sunt confectionate dintr-un material cu rezistenta mare la impact si cu un coeficient excelent de transmisie a luminii (87-88%), rezistent la substante chimice. Placile AXPET se pot prelucra prin indoire la cald sau la rece, serigrafiere, sfredelire, lustruire cu diamant, frezare, stantare, taiere cu ghilotina, taiere cu laserul, ghintuire, lipire industriala si pot intra in contact cu alimentele.

Calitati principale ale placilor AXPET

  • prelucrare facila la rece
  • rezistenta inalta sub actiunea substantelor chimice
  • pot intra in contact cu alimentele

Placi AXPET Placi AXPET Placi AXPET

Placi VIVAK (PET-G)

Placile VIVAK sunt confectionate din PET-G (polietilena teraftalata glycol), un material cu o rezistenta mare la impact (este incasabil chiar si la temperaturi scazute), asemanatoare cu cea a policarbonatului. Placile se pot produce cu protectie UV pe ambele fete. Materialul este un bun izolator fonic, poate fi sterilizat, poate fi utilizat in industria alimentara si este reciclabil 100%.

Calitati principale ale placilor VIVAK

  • usurinta la termoformare
  • rezistenta la impact la temperaturi scazute
  • bun izolator fonic

Placi VIVAK Placi VIVAK Placi VIVAK

Dimensiuni placi PET

Dimensiunile placilor PET-G si APET sunt urmatoarele:

  • 1250 x 2050 mm
  • 2050 x 3050 mm

Grosimi: 0.5 mm - 6 mm

Culori: transparent, fumuriu, opal

Comanda