Index > Placi ondulate bituminate
Placi ondulate bituminate pentru acoperis

Placa ondulata bituminata - Guttanit


Straturile superioare ale placilor sunt impregnate cu rasini si coloranti in timpul procesului de fabricatie, astfel incat posibilitatea de exfoliere ulterioara a culorii este eliminata. Intensitatea completa a culorilor armonioase va aparea in timp, dupa expunerea lor la soare. Datorita procesului natural de oxidare al bitumului de pe suprafata placilor, culoarea placilor va deveni mai luminoasa si deci mai stralucitoare.

Placile ondulate bituminate gutta, una dintre cele mai economice solutii pentru invelirea acoperisurilor si placarea peretilor, sunt utilizate de zeci de ani in intreaga lume.

Calitate
Pentru a fi asigurata o calitate constanta, placile ondulate bituminate gutta sunt in mod permanent controlate si testate de catre Institutul de Testare al Materialelor din cadrul Universitatii Tehnice Karlsruhe(Germania), fapt ce ne permite sa acordam oriunde in lume o garantie de 15 ani impotriva infiltratiilor de apa prin placile ondulate gutta.

Elasticitate
Fibrele celulozice, asezate predominant paralel cu directia ondulelor, asigura un grad ridicat de flexibilitate placilor. Datorita acestei flexibilitati ridicate placile ondulate bituminate gutta se pot monta optim chiar si pe structuri suport neregulate. Aceasta caracteristica face ca ele sa fie solutia ideala pentru repararea acoperisurilor vechi. Se pot obtine cu usurinta raze de curbura mai mari de 8m.

Rigiditate ridicata si greutate scazuta Placile ondulate bituminate gutta, datorita structurii multi-strat brevetate, au o rigiditate foarte ridicata in lungul ondulelor dar in acelasi timp o greutate scazuta.


ComandaPlaci ondulate bituminate pentru acoperis

Placa ondulata bituminata - Aqualine


Descriere : Placa de camp, cu greutate mica si usor de montat. Se poate utiliza pentru acoperisuri cu panta intre 10 si 85 de grade. Asigura invelirea rapida si cu costuri scazute a anexelor, depozitelor, bungalourilor, iar accesoriile sistemului folosesc pentru intregirea lucrarii.

Culori : rosu, maro, verde si negru

Dimensiuni : 930 x 2000 mm

Grosime : 2,8 mm

Greutate : 5,6 kg

Suprafata placa : 1,86 mp

Ambalaj : 200 buc./palet


Comanda